Under sommaren händer det massor av kul på bibblan!

BILJETTJAKTEN

Låna böcker i sommar och få chansen att besöka Nordens coolaste djurpark. I slumpmässigt utvalda böcker har just du chansen att hitta en fribiljett till Nordens ark! Vi kommer annonsera på våra sociala medier när det finns biljetter att hitta under sommaren. Håll utkik, låna och läs! (Ålder: 5-17)

SKATTJAKTEN – EXPEDITION LETA OCH LÄSA

Leta böcker ute i naturen med hjälp av GPS-koordinater! Vi kommer vecka 27 och 31 gömma en låda med en bok i vissa veckor under sommaren. Bok och koordinater meddelas via våra sociala medier. Ta chansen och vinn en fin bok samtidigt som du får se häftiga platser! (Ålder: 8-17)

POKÉNADER

Under sommaren kommer vi fortsätta våra populära pokénader med proffset Emil. Dessa kommer pågå vecka 25-33 på onsdagar 10-12. Varannan vecka är vi i Hunnebo. Kom och fånga nya pokémons med oss! (Ålder 9-13)

NINTENDO SWITCH PÅ BIBBLAN

Har du gått klart pokénaden? Då kan du utmana oss i olika nintendo switch spel på bibblan! Vecka 25-33 onsdagar kl 14-15.30, endast i Kungshamn . (Ålder: 9-13)

SOMMARBOKSBINGO

Vill du bara ta det lugnt i sommar och läsa? Utmana dig i vårt sommarboksbingo! Över hela sommaren kan du hämta bingot hos oss på bibblan. Det finns en version för stora och en för små. När du fått bingo är du välkommen till prisutdelning den 5e augusti kl 10-12 utanför Kungshamns bibliotek. (Ålder: 6-99)

GRATIS LJUDBOK FRÅN BIBLIO

Tänk dig att få ligga och sola på klipporna, med en skön bok i lurarna. Inte en läxa så långt ögat kan nå. Eller för lite extra krydda i vardagen, varför inte en läskig skräckbok när du är ute och går med hunden. Visst låter det härligt? Det här kan bli ditt sommarlov, med ljudboksappen Biblio. Som Storytel, fast gratis!

Ladda ner appen Biblio, välj Bibliotek i Ranrike och logga in med ditt lånekortsnummer och din pinkod. Du kan låna 5 böcker/mån. Inget eget lånekort? Kom till oss på bibblan så fixar vi det!

ÖPPETTIDER – LÄS MER PÅ bibliotek.ranrike.se